Au par blond, ochi albastri si ocupa un loc special in inima a generatii si generatii de copii din toate colturile lumii. Dar, de ani de zile, papusile Barbie si Ken par sa ascunda un secret. Se pare ca Jack Ryan, creatorul cunoscutelor papusi, este departe de inocenta pe care le-o inspira acestea copiilor.
Mai mult, acesta era un "pervers care avea nevoie de orgii pentru a se simti bine" si a creat papusile dupa modelul "papusilor reale" care il inconjurau.

Jack Oppenheimer il acuza pe Ryan, in noua sa carte, intitulata "Monstrul jucariilor: marea si intunecata lume a lui Mattel" ca a organizat numeroase orgii sexuale la resedinta sa din Bel Air si s-a inconjurat de prostituate care semanau izbitor cu papusile create chiar de el. Mai mult, Oppenheimer sustine ca tocmai aceste prostituate si viata sexuala tumultoasa au inspirat designul papusilor create de Ryan.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.