Actrita hollywoodiana Angelina Jolie a negat explicit ca ar avea o relatie amoroasa cu Brad Pitt, transmite Mediafax. "Nu, categoric", a declarat ea intr-un interviu acordat revistei Marie Claire, atunci cand a fost intrebata daca are o relatie personala cu partenerul ei din "Mr and Mrs Smith". "Nu accept intimitati cu un barbat casatorit. Nu m-as mai putea privi in oglinda daca as face-o", a spus ea.

In varsta de 30 de ani si considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, Jolie declara ca momentan nu este implicata intr-o relatie de natura sentimentala cu nimeni, desi recunoaste ca are ceea ce numeste ea "prieteni intimi". De la inceputul anului, cand Pitt, in varsta de 41 de ani, s-a despartit de sotia lui, actrita Jennifer Aniston, speculatiile privind o relatie intre el si Jolie au fost numeroase. La vremea respectiva, Aniston si Pitt au negat ca motivul despartirii ar fi cel speculat de tabloide. Zvonurile reapar cu regularitate, desi sunt infirmate public. Luna trecuta, tabloidele au publicat fotografii cu Jolie si Pitt pe o plaja din Africa, iar Us Weekly a publicat un articol in care cita angajatii unui hotel californian care i-ar fi vazut pe cei doi facand "gesturi afectuoase" unul fata de celalalt. Agentul de presa al lui Pitt a spus ca nimic nu este adevarat si actorul a sugerat ca pozele ar fi fost trucate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.