Fosta sotie a compozitorului Horia Moculescu, care l-a acuzat pe acesta in repetate randuri ca s-a folosit de fata lor, in varsta de 18 ani, in razboiul purtat impotriva ei, a fost scoasa de sub urmarire penala (SUP), in dosarul in care era suspectata de agresarea fiicei sale.
Acuzata de fiica ei, Nidia Moculescu, ca i-ar fi tras o bataie zdravana, pentru ca ar fi incins o petrecere de pomina cu doi amici, Mariana Moculescu a fost gasita nevinovata. Initial, fata de fosta sotie a compozitorului, anchetatorii au inceput urmarirea penala pentru lovirea fiicei ei, iar, ulterior, procurorii au decis ca doamna Moculescu sa nu raspunda penal pentru fapta sa, doar sa plateasca o amenda de cinci milioane de lei vechi.

Ultima decizie a procurorilor, de SUP, a fost luata si in functie de concluzia medicilor legisti prin care s-a aratat ca sunt necesare doar "una-doua zile de ingrijiri medicale" pentru Nidia.

"Prin atingerea minima adusa valorilor aparate de lege, fapta invinuitei este lipsita in mod vadit de importanta si nu prezinta un grad ridicat de pericol social", se arata in motivarea de SUP a procurorilor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.