Pe 2 februarie, la Antena 1 incepe "Fetele marinarului“, o productie romance cu buget-record, care si-a propus „sa bata“ la audienta telenovela "Regina“. Starul Gabriel Corrado a refuzat sa colaboreze pentru ca nu i s-a propus rolul unui barbat fatal.

Superproductia realizata de Intact in colaborare cu "Tandem Film“ va debuta luni, 2 februarie, la ora 22.00, si va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana joi, de la aceeasi ora. Cu toate ca serialul nu se va afla pe acelasi tronson orar cu telenovela cu audienta-record de la Acasa, Giulianno Doman, directorul "Tandem Film“, este convins ca "Fetele marinarului“ va depasi ca audienta "Regina“.

Cele 116 episoade sunt regizate de Sebastian Voinea, care in studiourile MediaPro a regizat "Inima de tigan“ si "Daria, iubirea mea“, si Valentin Hotea, autor al miniseriei "Serviciul omoruri“ de la TVR. Scenariul este semnat de Mimi Branescu si Dan Chiriac.

Conform surselor noastre, serialul beneficiaza de cel mai mare buget alocat unei productii de gen: aproximativ 3.500.000 de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.