Mihaela Radulescu se implica permanent in ajutorarea copiilor cu boli incurabile de la Hospice "Casa Sperantei" din Brasov. In aceasta misiune l-a atras si pe Dani, care si-a tinut promisiunea facuta copiilor la prima lui vizita si le-a donat play-station-ul lui micutilor.

Numai in ultima jumatate de an Mihaela a donat din buzunarul propriu peste 10.000 de lei, a schimbat intreg mobilierul si le-a cumparat copiilor trei calculatoare si trei monitoare performante. Pentru ca micutii sa nu se certe pe play-station-ul primit de la Dani, ea a mai daruit centrului inca doua. Implicarea Mihaelei nu s-a oprit niciodata la donatii facute sporadic.

De mai bine de doi ani, diva a militat pentru donarea fonduri- lor catre Hospice.

In ultimele luni, in urma interventiilor ei, "Casa Sperantei" a reusit sa obtina 10.600 de lei de la editura Humanitas, bani stransi in urma vanzarii volumului "Cartea cu bunici", scris de criticul literar Marius Chivu, dar si alte cateva mii de lei donate de organizatorii concursului "Raliul Sibiului", obtinuti de acestia din inscrierile la concurs.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.