Omul de afaceri continua sa cheltuiasca sume importante pentru a satisface capriciile Monicai. Iri i-a daruit ieri sotiei sale, cu ocazia zilei de nastere (Moni implineste astazi 22 de ani), un telefon Vertu Ferrari Rosso al carui pret de achizitie se ridica la 7.500 de euro.

Paparazzii Cancan au surprins-o ieri pe sotia miliardarului Irinel Columbeanu in timp ce intra din magazin in magazin in cautarea unui cadou pentru socrul ei. Ea si-a petrecut cateva ore bune pentru a gasi ceva deosebit pentru Ion Columbeanu.

Dupa ce a luat la picior librariile din Capitala pentru a achizitiona o carte, Moni a schimbat macazul spre pictura. Desi era hotarata sa-i imbogateasca socrului biblioteca vasta cu un manuscris despre cultura universala, Moni s-a sucit in ultimul moment.

"Socrul meu este un om care nu poate fi usor impresionat. Am incercat sa-i cumpar ceva cat mai special. I-am luat un album de pictura Van Gogh si o cutie pentru butoni", ne-a declarat sotia miliardarului, care la randul ei a primit de la sot un cadou la care ravnea de multa vreme.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.