Actorul american bolnav de cancer a renuntat la calmante pentru a putea termina filmarile la un serial de televiziune.

La 56 de ani, bolnav de cancer pancreatic, Patrick Swayze marturiseste ca nu spera sa prinda mai mult de doi ani si ca e “speriat si furios”, intrebandu-se de ce tocmai el a trebuit sa fie lovit de tumoarea fara leac, potrivit primului interviu televizat din ultimul an acordat de star Barbarei Walters, moderatoare la postul de televiziune ABC. Swayze a fost diagnosticat acum un an si chiar daca raspunde bine la chimioterapie, lunile ii sunt numarate.

“Cinci ani de viata ar fi ceva nesperat. Cel mai probabil e ca mai am doi ani de trait. Vreau sa supravietuiesc pana cand se va gasi un tratament”, spera actorul, devenit celebru acum douazeci de ani cu rolul instructorului de dans din “Dirty Dancing” (1987).

Chiar daca a trecut deja peste previziunile pesimiste (de obicei bolnavii de cancer pancreatic nu supravietuiesc mai mult de jumatate de an), actorul-dansator recunoaste ca spectrul mortii ii provoaca zile negre.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.