Florina Mihaila, alias Sexy-braileanca, mai are de suferit cateva zile, dupa care isi va putea etala noul bust, mai generos si mai ferm.

Mandra de noii ei sani, Florina s-a prezentat, ieri, la clinica Silhouette, pentru a fi examinata de medicul care i-a implantat pungile cu silicon, dr. Marek Valcu.

In urma controlului, medicul a hotarat ca fosta actrita XXX sa pastreze bandajul cel putin inca o saptamana, pentru ca sanii sa nu sufere modificari nedorite. Florina s-a aratat incantata de nasul corectat chirurgical si de buzele ajustate, insa este nerabdatoare sa-si scoata la inaintare "artileria grea": sanii.

"Abia astept sa-mi scoata bandajul, ca sa-i dau gata pe toti barbatii. Anul asta vreau sa-mi gasesc un barbat cu care sa am o relatie serioasa si sa scap de eticheta de femeie usoara".

Florina a marturisit ca s-a lasat "imbunatatita" cu bisturiul la propunerea postului Euforia TV, cu care a inceput o colaborare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.