Vedeta Pro TV a renuntat la implanturile cu silicon in urma cu o luna, hotarand sa revina la formele sale naturale. Aceasta a fost doar una dintre surprizele pe care i le-a rezervat iubitului ei, Marius Moga, caruia i-a facut si o petrecere de ziua lui, chiar inainte de Revelion.

Incantata peste masura ca si-a facut implanturi mamare cu silicon, prezentatoarea stirilor Pro TV, Iulia Vantur, nu s-a sfiit sa recunoasca public ca s-a operat si chiar a prezentat, in cateva emisiuni, avantajele acestui tip de interventie estetica.

Se pare ca trecerea timpului a convins-o pe blonda ca tot formele naturale i se potrivesc cel mai bine, intrucat, la un an si patru luni de la operatie, ea a decis sa-si scoata implanturile. Potrivit informatiilor noastre, vedeta s-a prezentat, in urma cu aproximativ o luna, la o clinica de chirurgie estetica si s-a operat din nou pentru a scapa de silicoane.

Surse neoficiale sustin ca Iulia nu ar fi avut o problema cu implanturile propriu-zise, ci mai degraba motivatia ei a fost una de confort psihologic. Aceasta a fost doar una dintre surprizele pe care i le-a rezervat blonda iubitului ei, Marius Moga, la sfarsitul acestui an.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.