Consiliera primarului Romei, Gianni Alemanno, este o suportera infocata a gruparii "giallo-rossa". Vedeta de televiziune are o relatie de amicitie de aproape 12 ani cu fotbalistul-simbol al echipei italiene.

Plecata de mai bine de 15 ani in Italia, Ramona Badescu nu putea sa nu fie atinsa de microbul lui "Il Calcio".

Vedeta de televiziune a marturisit pentru CANCAN ca este o suportera infocata a Romei, intrand astfel in cercul select al divelor din peninsula care tin cu aceasta echipa, din randul carora fac parte Sabrina Ferilli, Manuela Arcuri sau Monica Belucci.

"Pentru mine, in Italia exista o singura echipa AS Roma. Am avut ocazia sa-l cunosc pe Francesco Totti (medalion), in urma cu 12 ani. Eram in Sardegna, la un turneu de tenis pentru VIP-uri. Francesco este un timid, dar un tip foarte simpatic si popular", a declarat Ramona.

Referitor la jucatorii romani care activeaza in Italia, Ramona a dezvaluit ca a avut ocazia sa stea de vorba doar cu capitanul "nationalei".

"Pe Mutu nu l-am cunoscut. Am vorbit insa cu Chivu, la telefon. Este o persoana deosebita, un om foarte sufletist.

L-am invitat la actiunea "Cultura ne uneste", pe care am organizat-o la Roma cu Guvernul Romaniei, dar din pacate nu a putut veni pentru ca era in cantonament cu Inter.

Il respect foarte mult pentru ca este un roman care face cinste tarii noastre in Italia", a declarat Ramona pentru CANCAN.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.