Impresara si sotul ei, Laurentiu Reghecampf, isi vor pune viata pe tava, din aceasta luna, la Antena 2, intr-un reality-show care promite sa intreaca asteptarile.

Ana Maria Prodan nu va face economie la mangaieri si saruturi patimase fata de Reghe si nici nu va renunta la injuraturi, ne-au declarat surse din tv. Avand in vedere temperamentul vulcanic al protagonistei, telespectatorii vor fi martori la certuri, injuraturi, scene de afectiune.

Toate o vor avea in prim plan pe Ana Maria. Pe langa momentele surprinse in familie, noua vedeta a Antenei 2 va fi filmata si la munca, unde cei cinci cameramani o vor monitoriza la negocieri, transferuri, semnari de contracte. De asemenea, Ana este dispusa sa ofere telespectatorilor si momente din intimitate, daca telespectatorii vor dori astfel de episoade.

"Realiy-show-ul va fi o surpriza. Nu stiu daca lumea e interesata de ce face ea in dormitor, de cate ori face dragoste, in ce pozitii sau cat de intens... Eu cred ca e in stare sa arate toate aceste lucruri daca crede ca astfel emisiunea are succes. Este de multa vreme o persoana publica si e genul de om care-si asuma acest statut", ne-au declarat surse din Antena 2.

In cadrul reality-show-ului, Ana Maria Prodan va insera si interviuri cu vedete care, de obicei, refuza aparitiile tv.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.