Presa occidentala asteapta cu interes rezultatele autopsiei lui Jett Travolta, decedat pe 2 ianuarie in Bahamas, mai ales ca tatal adolescentului, celebrul actor american John Travolta, este banuit ca, din motive religioase, a refuzat sa accepte o parte a diagnosticului fiului sau.

Potrivit dailymail.co.uk, familia Travolta, membra a Bisericii Scientologice, nu a admis niciodata ca Jett suferea de autism pentru ca aceasta afectiune nu este recu­noscuta de secta careia ii apartine.

Atat John Travolta, 54 de ani, cat si sotia sa, actrita Kelly Preston, 44 de ani, sunt membri marcanti ai Bisericii Scientologice, unul dintre cele mai controversate curente religioase contemporane, la care au aderat numeroase staruri internationale.

Potrivit dailymail.co.uk, cei doi scientologi nu au admis niciodata ca fiul lor suferea de autism pentru ca aceasta afectiune nu este recunos­cuta de secta religioasa din care fac parte.

Zvonurile referitoare la posibi­litatea ca Jett sa fi suferit de autism circula de ani buni, dar familia Travolta le-a respins de fiecare data, argumentand ca problemele de sanatate ale acestuia sunt de cu totul alta natura.

Astfel, sotii Travolta au declarat in nenumarate randuri ca adevarata afectiune a fiului lor ar fi sindromul Kawasaki, o maladie care provoaca inflamarea vaselor de sange si duce treptat la complicatii cardiace.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.