Jennifer Aniston continua sa se bucure de succesul ultimului ei film, care s-a situat pe prima pozitie in topurile americane pentru a doua saptamana consecutiva.

Filmul “Marley and Me”, lansat in Ajunul Carciunului, a obtinut in primul weekend incasari de 24 de milioane de dolari si in momentul de fata a ajuns la o cifra de 106.5 milioane de dolari, lasand cu mult in urma drama fantastica a lui Brad Pitt, “A Curious Case of Benjamin Button” care a avut incasari de 18.4 milioane de dolari in primul weekend de la lansare si un total de 79 de milioane in primele doua saptamani, scrie UsMagazine.

Cu incasari 85.3 milioane de la lansare, ultima comedie a lui Adam Sandler “Bedtime Story” se claseaza pe locul doi in clasament.

Potrivit BBC, pe locurile patru si cinci in Box Office se situeaza thriler-ul “Valkyrie” al lui Tom Cruise si comedia lui Jim Carrey “Yes Man”.

In comparatie cu 2007, industria cinematografica a suferit o usoara scadere in 2008 dar se “tine tare pe pozitii” in fata recesiunii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.