Gina Pistol are o relatie extrem de furtunoasa cu iubitul ei Codin. Ba se despart, ba se impaca, ba isi declara iubire eterna, ba nu mai vor sa se vada in ochi.

Dupa ce a paruit-o pe fosta iubita a lui Codin , intr-un club bucurestean pe motiv ca a fost impertinenta, Gina a fost la un pas de despartire de iubitul ei. Potrivit revistei "Star", blonda a fost vazuta intr-un club de super fite, in compania altui mascul, iar martorii sustin ca cei doi pareau ca sunt ceva mai mult decat simplii amici. Nici Codin nu s-a lasat insa mai prejos.

Tot in acelasi club a fost vazut in compania a sapte femei frumoase si se distra de minune. Nici gand sa-i simta lipsa Ginei. De aici toata lumea a dedus ca aceia doi s-au despartit. Da de unde! Cateva zile mai tarziu au fost vazuti impreuna la Mall, unde se sarutau de mama focului, semn ca s-au impacat.

Pana cand? Asta ramane de vazut.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.