Prezentatorul tv Mircea Badea a primit cele mai multe voturi in cadrul concursului lansat de noi pe site-ul 'Gardianul', fiind ales de cititorii nostri drept 'Cel mai sexy star tv'.

Locul doi a fost ocupat de Robert Turcescu, iar medalia de bronz i-a revenit lui Stefan Banica junior.

Probabil cel mai spumos om de televiziune din Romania, Mircea Badea atrage atentia multor femei datorita personalitatii sale exuberante si a fizicului sau atent lucrat in sala de fitness.

Numarul admiratoarelor sale a crescut simtitor dupa ce in presa au fost publicate fotografii cu el la plaja. Amfitrionul emisiunii «In gura presei» este de multa vreme una dintre cele mai comentate persoane din showbiz, insa, cu toate acestea, este si una dintre cele mai iubite personalitati. Mircea a obtinut 37% din voturi, fata de 15% Robert Turcescu si 11% Stefan Banica junior.

Acesta isi expune intotdeauna ideile cu maxima sinceritate fara sa-i pese ca ar putea supara pe cineva. Mircea Badea isi da intotdeauna cu parerea cu privire la absolut orice subiect si nu de putine ori “previziunile” sale s-au adeverit. Crainicul uraste politica, pitipoancele, fitele de Dorobanti si oamenii prosti, iar despre viata sa crede ca este total neinteresanta.

“Nu cred ca am o viata interesanta, despre care merita sa vorbesc."


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.