Fiica de 18 ani a guvernatoarei statului Alaska Sarah Palin, Bristol, despre care in timpul campaniei prezidentiale s-a aflat ca este insarcinata, fara a fi casatorita, a nascut un baiat, a anuntat luni publicatia People.

Copilul, cu o greutate de 3,3 kilograme, s-a nascut duminica in Palmer, Alaska, si se numeste Tripp Easton Mitchell Johnston, potrivit NewsIn.

"Copilul este sanatos si Bristol se simte bine. Toata lumea este entuziasmata", a declarat Jones. Biroul guvernatoarei a refuzat sa comenteze.

La 1 septembrie, familia Palin a anuntat ca Bristol, in varsta de 17 ani atunci, era insarcinata, potrivit AFP. Aceasta informatie a facut deliciul presei, in conditiile in care Partidul Republican se pregatea sa organizeze conventia nationala.

Fost primar al orasului Wasilla, situat la 60 de kilometri nord-est de marele oras din Alaska, Anchorage, Sarah Palin este actuala guvernatoare a statului si a fost aleasa la sfarsitul lunii august candidata la vicepresedintie de catre republicanul John McCain. Tandemul lor a fost invins la 4 noiembrie de democratii Barack Obama si Joe Biden.

Ultraconservatoare, apropiata de crestinii fundamentalisti, Sarah Palin, mama a cinci copii, se opune categoric avortului.

Tatal copilului este un tanar de 18 ani, Levi Johnston, prezentat de familia Palin ca fiind logodnicul lui Bristol. La 19 decembrie, politia din Alaska a anuntat ca a arestat-o pe mama lui Johnston intr-un dosar de trafic de droguri. Vizata de sase capete de acuzare, ea a fost eliberata dupa ce a platit o cautiune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.