Finala Cupei presei la slabit, organizata de revista TABU, a adunat, la World Class Fitness Academy, toti participantii-jurnalisti care au "tras" o luna de zile la sala de fitness. Cantarul final a dat emotii doar celor care, in perioada concursului, 18 aprilie-25 mai, au dat iama prin figider si au neglijat orele de aerobic sau inotul. Cei care au rabdat de foame au avut convingerea ca vor castiga marele premiu, in valoare de o mie de euro. Si la anuntarea rezultatelor finale au fost cei mai dezamagiti... Toata lumea a primit insa diplome si premii. Mirela Dinica, Realitatea Romaneasca, a avut noroc de un televizor, Ioana Popescu, de la X-magazin, de un set de produse cosmetice. Majoritatea s-a ales cu iaurt fara calorii. Locul I a fost adjudecat de Mona Bica, de la Ziua, cu o scadere procentuala a stratului adipos de 9,4. Ea a primit si 1.000 de euro.

Reteta ei: "Tratament cu medicamente care iti taie apetitul, pe care il recomand tuturor, regim alimentar strict si sala". Pe locul II (500 euro) s-a clasat Bogdan Pavlica, de la Radio Romania Actualitati - cu o scadere a stratului adipos de 8,8 procente. Doua antrenamente pe zi, regim alimentar bogat in proteine si fara carbohidrati, nimic din frigider dupa ora 18,00, fara alcool... si... cu multa suferinta, acesta e secretul sau. Locul III (250 euro) a revenit Iuliei Fratila, de la Prima TV, cu o scadere procentuala a stratului adipos de 8,7. "Recunosc ca nu prea am mers la sala. M-am infometat si nu ma mandresc cu asta. Am scos din alimentatie painea, cartofii, am mancat numai salata si gratare", a marturisit vedeta. Premiul de excelenta, pentru concurentul care s-a ingrasat cel mai mult, l-a primit Oana Stanoevici, de la Academia Catavencu, cu o up-gradare de 4,4%. Noi stim insa ca un bandaj pe care ea il avea la picior a cantarit suficient cat sa o transforme in premianta la aceasta sectiune...


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.