Sora mai mica a lui Michael Jackson a mers 64 de kilometri, distanta de la Bucuresti la Ploiesti, pentru a-si satisface pofta de burrito la fast-food-ul preferat.

Cantareata americana Janet Jackson are mari probleme cu silueta, dar nu rezista tentatiei de a manca tot ce-i pofteste inima.

Daca in urma cu doar cateva luni afisa pe scena, in timpul ultimului ei turneu, un trup foarte bine proportionat si isi permitea sa poarte costume din piele foarte mulate pe corp, acum vedeta este de nerecunoscut din cauza kilogramelor in plus.

Se pare ca ea a luat in greutate aproape 20 de kilograme, dand iama in mancare si renuntand la orice fel de regim alimentar. In urma cu cateva zile, cantareata, in varsta de 40 de ani, a batut cale lunga doar de dragul de a-si cumpara mancarea preferata.

Ea a pracurs 64 de kilometri, aproximativ distanta de la Bucuresti la Ploiesti, ca sa mearga sa-si cumpere burrito (un sendvis cu carne de magar, orez, fasole si un sos foarte picant) de la fast-food-ul preferat, "El Chavo" din Tarzana, un district in San Fernando Valley din Los Angeles.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.