Michelle Williams, actrita cu care starul din seria "Batman" are o fetita, pretinde ca a fost vizitata de fantoma raposatului sau iubit. Nu o data, ci de doua ori, potrivit Pro Tv.

Desi cei doi s-au despartit in septembrie 2007, cu trei luni inainte de moartea accidentala a lui Ledger, actorul regreta ca nu o poate ajuta sa o creasca pe micuta Matilda. Si i-a spus asta intr-una dintre vizitele in casa ei.

Michelle a marturisit ca prima oara cand a vazut fantoma lui Heath s-a speriat de moarte. Ea a povestit ca a fost trezita noaptea de zgomote ciudate si si-a dat seama ca mobila din camera a fost mutata. Apoi, a vazut o fantoma.

Initial, actrita n-a fost sigura ca este vorba de fostul sau iubit, insa experienta s-a repetat. A doua oara, Heath Ledger i-a vorbit si i-a cerut iertare ca nu o poate ajuta sa o creasca pe fiica lor, Matilda.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.