Fostul membru al celebrei formatii Beatles, John Lennon, apare intr-un spot TV realizat pentru o campanie de binefacere in SUA, care are ca obiectiv donarea de laptuopuri cu energie solara pentru copiii saraci din toata lumea, informeaza NewsIn

Pentru a deveni imaginea campaniei "Un laptop pentru fiecare copil", cantaretul a fost "inviat" cu ajutorul tehnologiei digitale. "Imaginati-va fiecare copil, oriunde s-ar afla in lume, capabil sa acceseze universul cunoasterii. Ar avea sansa sa invete, sa viseze, sa-si indeplineasca toate dorintele", spune Lennon in reclama, parafrazand versurile celui mai cunoscut hit al sau, "Imagine".

Yoko Ono, sotia celebrului cantaret, si-a dat acordul pentru difuzarea reclamei pe diferite posturi de televiziune si pe platforma online Youtube.

John Lennon a format, alaturi de Paul McCartney, "motorul" celei mai populare trupe din istoria pop-rock, The Beatles. Dupa destramarea formatiei, Lennon a avut succes si pe cont propriu, lansand piese de referinta precum "Imagine", "Jealous Guy" si "Woman". Primul sau album solo a ajuns, de altfel, pe primul loc in topuri in prima saptamana de la lansare. In 1980, pe 8 decembrie, artistul a murit impuscat de un fan caruia ii acordase un autograf cu cateva ore in urma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.