Schimbari radicale a adus 2008 in viata vedetelor din Romania. Mihaela Radulescu a divortat si s-a implicat intr-o relatie indelung comentata, Mihai Traistariu a trebuit sa explice ca nu e homosexual, iar pe Ion Dichiseanu l-a parasit nevasta pentru un barbat mai tanar.

Cea mai neasteptata dintre toate ramane despartirea cu tot cu acte dintre Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg, dupa zece ani de relatie din care patru de casnicie.

Anuntul a cazut ca un trasnet la putin timp dupa ce Mihaela pozase fericita, alaturi de sot si de copil, in gradina casei de la Izvorani. Vedeta de televiziune si omul de afaceri au ales sa se desparta fara sa faca publice motivele reale ale rupturii, din grija pentru unicul lor copil, Ayan.

"Pentru noi e o poveste veche. Pentru voi e noua. Am tinut-o cat am putut de departe de ochii vostri din decenta si din grija pentru puiul nostru”, a declarat atunci Mihaela.

Radulescu s-a maritat in secret cu Elan, in 2004, in Israel.

Din dragoste pentru el s-a convertit la iudaism, fiind botezata Iudith. In acelasi an, pe 1 august, il nastea la Tel Aviv pe Ayan. Acum au ales drumuri separate, dar au anuntat ca-si vor creste impreuna copilul. Sarbatorile le vor petrece impreuna cu Ayan, in Austria.

Sfarsitul lui septembrie a adus ruptura dintre Andreea Raicu si Tudor Chirila, un cuplu care s-a incapatanat sa reziste doi ani, in ciuda celor care le cantasera prohodul inca din primele zile ale relatiei. Prezentatoarea tv si actorul-cantaret si-au anuntat despartirea sec, pe blogurile personale.

Ulterior, ea a marturisit ca voia un copil, dar ca el avea alte planuri care nu o implicau. In plus, ca Tudor e un adult care asculta doar de mama lui.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.