Vedeta a implinit 34 de ani si a sarbatorit la un restaurant din Piata Amzei, unde a organizat o petrecere cu peste 70 de invitati, in cel mai mare secret.
Se pare ca "Zana" a negociat cu patronii localului sa aduca bautura de acasa, fapt care i-a redus serios nota de plata. Dimineata, dupa plecarea invitatilor, Andreea a incarcat in portbagajul BMW-ului ei tot vinul care ramasese neconsumat.

Duminica, cu o zi inainte sa implineasca 34 de ani, Andreea Marin Banica si-a adunat toti prietenii si cunostintele la un restaurant din centru Capitalei, pentru a sarbatori, imediat dupa miezul noptii, alaturi de ei.

Paparazzii CANCAN au surprins pas cu pas pregatirile premergatoare petrecerii, venirea invitatilor si ordinea in care acestia s-au retras la casele lor.

Andreea Marin a venit prima la restaurant, pentru a se asigura ca totul merge conform planului si a avut grija sa-si ascunda masina, un BMW X5 argintiu, in curtea imobilului inainte ca cineva sa-si dea seama ce se petrece acolo.

Cert este ca solicitarea "Zanei" a fost categorica - aceasta a dorit ca totul sa se deruleze in cel mai mare secret si intreg personalul sa pastreze confidentialitatea asupra evenimentului. In jurul orelor 23.00 au inceput sa soseasca primii invitati.

Printre "privilegiati" s-au numarat stirista Simona Patruleasa si sotul ei, Bogdan Ivanof, Irina Schrotter, Ileana Badiu (fosta Pescariu), Iulia Dobrin, Cristina, sora Andreei, si sotul ei, precum si prezentatorul de stiri sportive Vlad Enachescu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.