Mihaela Radulescu a declarat ca a purtat o pereche de blugi care apartin iubitului ei, Dani Otil, cu ocazia unei sedinte foto pe care a realizat-o recent.
Din fericire, nu este vorba despre celebrii “blugi cu penis” pe care Otil i-a purtat de curand, la un eveniment.

“Eu sunt un om foarte concret, fac toate activitatile unei femei normale, sunt capabila sa fac orice din zona asta, dar, in acelasi timp, am o meserie care presupune ca peste o ora sa nu ma mai recunosti: coafata, machiata, urcata pe tocuri, dupa ce am venit in tenisi si cu blugii lui Dani la sedinta foto”, povesteste Mihaela, pentru “The One”.

Da cu mopul in garsoniera iubitului

Vedeta a mai spus ca nu o deranjeaza sa faca pe gospodina atunci cand este nevoie: face curatenie in garsoniera iubitului, da cu mopul sau duce gunoiul. Referitor la relatia dintre fiul ei, Ayan, si Danil Otil, vedeta spune ca nu exista o relatie si nici nu va exista, in niciun caz Dani nu-l va inlocui pe Elan in postura de tata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.