Anul 2008 a fost unul intesat de nunti ale celebritatilor, iar evenimentele de acest gen au fost unul mai iesit din tipare dect celalalt.
Daca unele cupluri si-au dorit nunti de poveste, cu printi si printese, majoritatea vedetelor care si-au pus pirostriile anul acesta si-au organizat nuntile intr-un mod cat mai nonconformist posibil.

CRBL si iubita sa Elena au vrut o nunta deosebita, astfel ca pe 1 noiembrie s-au transformat in mafioti. Atat mirii, cat si o parte din nuntasi s-au imbracat in costume in stilul anilor ’40, si-au pus palarii negre cu boruri largi, iar pistoalele le-au tinut undeva ascunse, sa nu sperie invitatii.

Desi sunt impreuna doar de un an, tinerii s-au dus la altarul Bisericii Sfantul Spiridon din Bucuresti pentru a spune, in fata lui Dumnezeu, un "DA” hotarat. Au fost prezenti doar rudele si prietenii apropiati, cavaler de onoare fiind Smiley, colegul de trupa al mirelui. Si petrecerea de dupa s-a desfasurat intr-un cadru intim, pe platourile de filmare din Buftea.

Cununia civila au avut-o la sfarsitul lunii septembrie in Pitesti, orasul natal al artistului.

Andreea Banica, nunta cu shaorma

Cununia civila a Andreei Banica si a impresarului sau Lucian Mitrea avut loc pe 22 iunie, iar cea religioasa o saptamana mai tarziu, la Biserica Sfantul Spiridon. Inainte de ajunge la petrecere, mirii au facut un popas la Dristor pentru a se ospata cu o shaorma.

Pentru ca 20 de portii de shaorma nu se fac cum ai bate din palme, nuntasii au blocat strada si au incins o hora in mijlocul drumului. Petrecerea a avut loc la un restaurant de lux, unde interpreta si sotul ei au avut peste 200 de invitati.

Chiar daca a fost o nunta mai nonconformista, traditia s-a pastrat. Mireasa a fost furata de nimeni altul decat milionarul Silviu Prigoana, care, in cardasie cu Romica Tociu si cu iubitul Ioanei Basescu, a rapit-o pe Andreea si a "sechestrat-o” intr-o camera a hotelului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.