Judecand dupa declaratiile apropiatiilor dar si dupa fotografiile paparazzilor, se pare ca artista a castigat lupta cu drogurile, intruchipand, mai nou, o persoana sanatoasa, pe timpul unei vacante la soare in Santa Lucia, Caraibe.

In prezent, starul urmeaza un tratament la o clinica din Londra, pe care l-a inceput in urma unei supradoze.

Si dupa cum ea insasi ne arata, perioada de “rehab” pe care cantareata o refuza in mod categoric, si in versuri, are un efect pozitiv asupra ei.

Amy nu numai ca a castigat in greutate in ultima luna, dar este si plina de viata, aratandu-si bucuroasa noile forme.

Mai mult, cantareata in varsta de 25 de ani urmeaza sedinte de fitness, cateva ore pe zi, cu un antrenor personal.

Potrivit acestuia, vedeta este entuziasmata de noul program si prefera sesiunile de bicicleta si greutati.

Chiar si mama acesteia da asigurari in privinta starii de bine a cantaretei. Aceasta a declarat ca Amy se odihneste si se hraneste bine, dar si faptul ca nu mai consuma droguri.

Sotul cantaretei, Blake Fielder in varsta de 26 de ani, a fost de asemenea internat la un centru de reabilitare, el fiind obligat la tratament ca urmare a termenilor unei sentinte de 27 de luni de detentie. Ulterior insa, “a picat” un test narcotic, care a aratat ca a consumat droguri in continuare, motiv pentru care este din nou la inchisoare, unde ar putea sta pana in 2010. Acesta a dezvaluit recent ca este responsabil de faptul ca Amy a cazut in patima drogurilor. Povestind despre perioada in care se drogau impreuna cu cocaina, Blake a marturisit ca s-a simtit atat de vinovat, incat a fost pe punctul de a se sinucide.

FOTO: NEWS OF THE WORLD