Compania Sony a pus la dispozitia fanilor un nou site care le permite acestora inregistrarea propriei voci pe melodii de Craciun, alaturi de regele rock'n'roll, Elvis Presley.

Site-ul SingWithTheKing pemite doritorilor inregistrarea propriei voci peste cea a altor artisti cu care Elvis Presley a inregistrat duete celebre, melodii care pot fi gasite pe albumul de Craciun "The Elvis Presley Christmas Duets Album".

Site-ul pune la dispozitia fanilor un numar de telefon la care acestia pot suna si lasa inregistrarea melodiei alese, precum si un cod de acces, astfel incat sa poata trimite prietenilor melodia rezultata, ca fundal sonor pentru felicitari electronice de Craciun.

"Dintotdeauna am incercat sa mentinem brandul Elvis in viata si credem ca noul concept vine in intampinarea sarbatorilor de iarna", au spus reprezentantii Sony Bmg. Atat programul de inregistrare cat si site-ul vor fi active pana la sfarsitul lunii ianuarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.