Solistul trupei AC/DC, Brian Johnson, isi va scrie memoriile, care vor fi publicate de editura Penguin, informeaza presa britanica.
Biografia va fi una atipica pentru o carte de memorii a unei vedete rock. Astfel, in locul povestilor despre vicii, volumul va cuprinde filosofia de viata a lui Johnson, anecdote si istorii nascute din obsesia sa pentru masini. "Imi place mult umorul, iar masinile au ocupat un rol major in viata mea. Sunt norocos ca le pot cumpara pe cele mai extravagante. In loc sa iau droguri, am avut o pasiune pentru masini" a declarat Brian Johnson.

In varsta de 60 de ani, Brian Johnson i-a luat locul in AC/DC lui Bon Scott, solistul decedat in 1980, in urma consumului excesiv de alcool. Cu Johnson solist vocal, trupa australiana a lansat numeroase hit-uri, printre care "Back in Black", "Thunderstruck" si "You Sook Me All Night Long". Cel mai nou album al trupei, al 15-lea din discografie, a fost lansat pe 28 octombrie si se numeste "Black Ice", primul single fiind "Runaway Train


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.