Ion Dichiseanu a facut, dintotdeauna, furori in rndul reprezentantelor sexului frumos, ba chiar a reusit sa o cucereasca pe renumita actrita a anilor ’60, Sarita Montiel.

Spanioloaica s-a indragostit iremediabil de zâmbetul sarmant al lui Dichi, insa ceva mai târziu, Simona a fost cea care i-a furat inima pentru totdeauna. Iata ca acum, la 76 de ani, actorul nu si-a pierdut deloc din farmec, femeile rosind inca la complimentele sale.

Poate ca alti barbati, la varsta lui, isi plimba nepotii in parc si incearca sa-si aline cumva batranetile. La 76 de ani, Dichiseanu este gata sa inceapa o viata noua si nu ar fi exclus sa-l vedem la brat cu o femeie frumoasa cat de curand.

Cu ceva timp in urma, actorul a pus punct mariajului de 22 de ani cu Simona si pare ca este gata sa o ia de la capat. Acum doua seri, alaturi de Mihaela Serban, actorul a fost gazda evenimentului „Gala femeilor de succes 2008”.

A fost prima aparitie a lui Dichi de dupa divort si una reusita, am putea spune.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.