Zvonurile, potrivit carora Jennifer si Marc nu se mai inteleg, au inceput sa circule din momentul in care cantareata a fost vazuta singura si fara verigheta, la premiera filmului “The Curious case of Benjamin Button”, in timp ce sotul ei se afla in Las Vegas.

Mai multe surse au confirmat pentru Us Magazine ca mariajul celor doi este “pe muchie de cutit” si ca amadoi au fost vazuti fara verigheta pe deget.

Potrivit unui prieten apropiat al cantaretului, unul dintre motivele care stau la baza divortului ar fi faptul ca Jennifer se simte sufocata de sotul ei care este obsedat de control, ajungand sa-i verifice chiar si telefonul.

Acete lucruri au dus la un dezinteres total din partea cantaretei pentru opinia sotului ei, care nu de mult era foarte importanta pentru ea si o accepta cu placere.

Nici la capitolul copii cei doi nu stau bine, cantareata impartindu-si viata intre munca si copii pe cand Anthony nu se implica cu nimic in viata micutilor.

Noul stil de viata a lui Jennifer i-a afectat si cariera cinematografica, ofertele primite fiind mai putine si pe mai putini bani decat inainte de casatorie.

De asemenea si Anthony a alimentat zvonurile, acesta fiind vazut singur in cluburile din New York in acompania mai multor femei.