Cantaretul de peste Prut, Pavel Stratan, este acuzat de unii dintre artistii de pe plaiurile basarabene ca plagiaza hit-urile din Republica Moldova.

Aceste acuzatii destul de grave au fost publicate de revista "Story", fara sa mentioneze insa vreun nume care sa arate cu degetul acuzator spre artistul din Chisinau (devenit revelatia muzicala a anului 2004 prin hit-ul "Eu beu") si sa spuna raspicat: FURI! In articol se merge mai departe si se mentioneaza ca patronul casei de discuri Media Services, Dan Popi, stie ca artistul este acuzat de plagiat, dar se pare ca nu-l afecteaza deloc. Tot prin presa au aparut tot felul de zvonuri, cum ca Pavel este plin de fite, mai ceva ca o vedeta de la Hollywood. Acesta se pare ca nu sustine spectacole niciodata in locuri inchise, unde se fumeaza, iar daca un concert este programat la o ora mai tarzie, refuza sa mai cante, pe motiv ca se trezeste dimineata, sa se duca la sala de forta. Pe langa toate aceste lucruri, Pavel nu-i deloc un artist platit prost. Cel mai ieftin concert al cantaretului ii "usureaza" pe organizatori de suma de 2.000 de euro.

'Nu vreau sa comentez>>

Ca sa ne lamurim daca toate zvonurile aparute prin ziare sunt reale sau din contra, am incercat sa luam legatura cu Dan Popi, acuzat ca este la curent cu acuzele de plagiat in care este implicat Pavel Stratan. Singurul raspuns venit din partea Media Services a fost: "Domnul Dan Popi refuza sa comenteze in vreun fel aceste acuzatii nefondate". Nici in fata lui Stratan sau a managerilor acestuia nu am avut mai mult succes. "La fel cum a facut si Dan Popi, nici noi nu vrem sa comentam nimic, iar Pavel nu are nimic de adaugat in fata acestor declaratii nefondate", ne-au declarat managerii lui Stratan.

Mai multe lamuriri din partea artistului, care spune ca se considera extrem de norocos pentru ca s-a nascut de ziua lui, nu am primit, singurul raspuns pe care il putem lua in considerare este tacerea, care uneori poate spune multe.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.