Actorul american Benicio Del Toro s-a dovedit a fi un adevarat salvator pentru frumoasa Penelope Cruz, dar si pentru mama acesteia dupa ce au ramas impreuna blocati intr-un lift la Festivalul de Film de la Cannes. Del Toro, laureat al premiului Oscar, le-a salvat pe Penelope si pe mama sa, Encarna, care au ramas blocate in lift in timp ce se indreptau spre o intalnire la hotelul Majestic, unde Cruz trebuia sa-si promoveze ultimul sau film, "Chromophobia".
"A fost o experienta foarte inspaimantatoare", povesteste un martor. "Liftul s-a oprit si nimeni nu stia ce s-a intamplat. Penelope s-a comportat foarte calm, dar mama sa sufera de claustrofobie si a inceput sa intre in panica. Benicio a reusit sa le traga pe amandoua afara din lift cu o singura mana, chiar daca ascensorul era blocat intre etaje. Are o putere extraordinara si a ridicat-o pe Penelope din cabina de lift ca si cum ar fi fost o papusa", a mai adaugat el.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.