Michael Jackson nu mai suporta sa locuiasca in SUA si nici nu isi va mai putea permite sa intretina proprietatea "Neverland" si pe cei 100 de angajati care il sujeau.

Asa ca superstarul se va muta in Europa sau in Africa. Nu se stie inca daca stabilirea vedetei pe un alt continent va fi permanenta sau de scurta durata, dar se zvoneste ca vrea sa se foloseasca de aceasta relocare pentru a-si reabilita cariera. Unii spun ca el deja si-ar fi vandut Neverland-ul cu nu mai putin de 35 de milioane de dolari. Ceea ce nu a fost nicidecum un soc. El va fi nevoit sa vanda "palatul" pentru ca nu mai are suficienti bani sa sustina gradina zoologica, angajatii, miniparcul de distractii si alte accesorii ale proprietatii.

CORIGENT LA CARIERA

Procesul in care a fost implicat Michael l-a afectat foarte tare si din punctul de vedere al carierei. Chiar daca unii spun ca solistul va prinde curand un contract nemaipoment, cei mai multi sustin ca Jackson va mai scoate vreun album doar daca isi va lansa propria casa de discuri. Si asta doar daca va avea ceva noroc, mai ales ca, dupa acuzatiile de molestare a minorilor, aproape nimeni nu ii va mai cumpara muzica.

LA PARIS?

Se pare ca Jackson ar prefera sa se mute in Europa, mai precis in capitala Frantei sau poate la Londra. Sau intr-o tara din Africa. Oricum in zone in care fanii il asteapta cu bratele deschise. La un moment dat s-a spus: ca solistul il va urma pe fratele sau Jermaine Jackson, care petrece foarte mult timp in Arabia Saudita. Dar s-a format deja o tabara care marturisesc in primul rand ca lui Michael nu-i place soarele, si apoi ca nu-l place nici pe Jermaine, cu care se certa din copilarie si cu care continua sa se ciondaneasca.

APARARE DEMONTATA

Jay Leno, vedeta tv care ar fi trebuit sa fie una dintre uneltele folosite in apararea lui Michael, i-a pus in dificultate pe avocatii vedetei, afirmand ca nu a fost hartuit financiar niciodata de familia presupusei victime.
Marturiile apararii se vor incheia miercuri cu aceea a actorului Chris Tucker, a anuntat marti, la sfarsitul audierii, avocatul principal al lui Jackson, Thomas Mesereau, confirmand implicit ca?vedeta nu va depune marturie.

SANTAJ SAU NU?

Avocatii lui Jackson intentionau sa completeze descrierea mamei presupusei victime drept o santajista cu ajutorul celor care au depus marturie in ziua de marti. Potrivit apararii, Jay Leno s-ar numara printre vedetele de la care familia victimei a incercat sa obtina bani. Insa Leno a spus ca este adevarat, a fost contactat de presupusa victima de mai multe ori, intre 2000 si 2001, dar ca nici nu i-au fost ceruti bani si nici nu a dat de bunavoie vreo suma. "Mi s-a parut ciudat", a spus Leno, subliniind ca apelurile copilului, de 12 ani la acea vreme si bolnav de cancer, "pareau pregatite dinainte". Leno a spus ca era convins ca mama copilului era langa acesta cand il suna si ca ii dicta sau macar urmarea cu atentie tot ce spune pustiul.

ARTA DE DRAGUL DRAMEI

De partea lui Jackson s-a aflat o angajata de la un cabinet de avocatura,?Mary Holzer, care a declarat ca a auzit-o pe mama presupusei victime?explicand de ce doreste ca fiii ei sa?urmeze cursuri de arta dramatica: "Voia ca fiii ei sa devina buni actori pentru ca ea sa le poata dicta ce trebuie sa spuna si cum sa se comporte".

RASFATATI

Cativa alti martori care au fost citati marti l-au descris pe acuzator si pe fratele acestuia ca pe niste copii insuportabili. "Conduceau masinutele de golf ca nebunii si le rasturnau", a spus Prudence Brando, nepoata in varsta de noua ani a lui Marlon Brando, a carui familie era prietena cu Jackson. Mama fetitei, Karen Brando, sotia unuia dintre fiii actorului, a intalnit-o la Neverland pe mama presupusei victime. Ea a spus ca femeia i s-a parut agitata si i-a dat senzatia ca nu se poate avea incredere in ea.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.