Diana Munteanu a primit recent din partea medicilor o veste pe care ea si sotul sau, Claudiu Niculescu, o asteptau de multa vreme.

Vedeta Antenei 2 este insarcinata in trei luni, urmand sa aduca pe lume primul ei copil in vara anului viitor. Diana si Claudiu s-au intors recent in Romania, dupa aproape un an petrecut departe de casa.

Fotbalistul a reziliat contractul cu echipa cipriota Omonia Nicosia si a revenit in pozitie de atacant la Dinamo.

Fericire mare pentru prezentatoarea tv Diana Munteanu si sotul sau, Claudiu, care a anuntat ca va deveni din nou tatic anul viitor. Cei doi viitori parinti nu au aflat inca sexul copilului, insa Diana a declarat in mai multe randuri ca isi doreste o fetita.

“Un copil va veni atunci cand vrea Dumnezeu. Noi suntem primii care asteptam vestea asta. Nu m-as supara nici daca ar fi baiat, insa mereu mi-am dorit o fetita, sa o imbrac cu rochii frumoase si sa-i prind parul in codite”, declara vedeta imediat dupa ce s-a casatorit cu Claudiu. Bucuria este si mai mare pentru Diana cu cat a revenit recent in Romania, dupa aproape un an pe care l-a petrecut departe de casa.

Mai intai, ea si-a urmat sotul in Germania, unde acesta semnase un contract cu echipa MSV Duisburg.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.