Andreea Marin si Cove au mai furnizat o... surpriza saptamana trecuta. Cei doi s-au lansat in premiera in radio pe frecventa StarFm. Dupa debutul spectaculos de joia trecuta, petrecut in compania Ioanei Basescu si a Andreei Raicu, gazdele emisiunii lanseaza o noua provocare. In fiecare vineri, programul "Zambeste, cineva te iubeste!" va avea parte de un oaspete special, care va avea, totodata, si statut de invitat permanent in persoana lui C. T. Popescu. La prima sedinta foto a celor doi in studioul StarFM, C.T. Popescu a glumit spunandu-i Andreei: "Programul acesta ar trebui sa se numeasca .

- Andreea, ai fost prezenta la actuala editie a Saptamanii Modei de la Iasi. Cum te simti de fiecare data cand ajungi in locurile unde ti-ai petrecut o parte din viata?

- Urcam pe scena Teatrului National din Iasi dupa mai bine de 10 ani de absenta si am avut sentimentul acela cald de "tare bine e acasa!", desi eu nu m-am nascut la Iasi, am ajuns acolo in anul I de facultate, a urmat marea dragoste traita langa teii lui Eminescu, primul pas in televiziune la TVR Iasi... vremuri ce-au insemnat fundamentul a ceea ce sunt astazi. Mi-a fost tare dor!

- Ai achizitionat vreuna din creatii? Ce colectie te-a impresionat?

- Colectiile creatorilor aflati la debut au fost surprinzatoare. Ai putea spune ca in moda nu mai poate exista inovatie dupa atata istorie, dar Saptamana Modei de la Iasi a contrazis ideea aceasta preconceputa. In plus, fireste ca n-am ramas indiferenta cand a venit vorba de creatiile semnate Irina Schrotter, de pilda.

- Ai un creator preferat la aceasta ora?

- Imbrac ceea ce mi se potriveste si nu e nevoie sa ma uit la eticheta pentru asta. Sambata seara este insa rezervata parteneriatului meu de 7 ani de zile cu Doina Levintza, iar zi de zi imi place sa port ceea ce prinde viata in atelierele Irinei Schrotter.

- Cum te-ai decis sa te apuci de radio? Ai vrut sa concurezi cu cineva?

- Am primit o oferta, o provocare, n-a fost ideea mea, sa fiu sincera. Totul a inceput cu un telefon de la Carcotasi, apoi a continuat cu discutiile purtate cu conducerea StarFM. Impedimentul initial a fost lipsa timpului, in final, am ales sa dorm mai putin (rade), dar n-am rezistat sa nu incerc noutatea. Nu am pretentia ca stiu ce inseamna radioul, vad zi de zi ca e o munca mult diferita de televiziune, poate mai grea. Nu te mai "fura" imaginea, conteaza doar ce spui, ce gandesti. E frumos!

- Radioul este o noua experienta pentru tine. Au fost ceva probleme, ma refer la emotiile inerte de la inceput?

- Fireste. Parca eram in fata primului examen al vietii. In plus, eram si "supervizati", sa spun asa, cabina noastra de emisie era plina de jurnalisti de la tv sau din presa, colegi care au venit la inaugurare. Cu siguranta ne-am simtit aruncati in apa, am mai luat cate o gura pe ici, pe colo, dar am invatat sa inotam pana la urma. Tocmai asta e si frumusetea fiecarui inceput.

- Ideea emisiunii ti-a apartinut?

- Da, si continutul, si titlul devenit salut "Zambeste, cineva te iubeste!". Ma ocup de realizarea programului si am insistat sa-l am alaturi pe Cove, ne completam reciproc, facem o echipa buna, asa sper. Fireste insa ca respect rigorile radioului care m-a cooptat in echipa sa, reguli care tin de duratele optime ale interventiilor, de echilibrarea sumarului, menite sa ajute formatul. Colegii mi-au fost de mare ajutor, am simtit ca am intrat intr-o noua familie.

- Ai facut si faci inca televiziune, acum radio, te gandesti sa mai experimentezi si alte domenii, cinematografia de exemplu?

- Eu nu ma grabesc, sunt un om cumpatat, fac lucrurile temeinic, pas cu pas, doar astfel stiu ca pot construi ceva durabil. O sa va spun la momentul potrivit ce planuiesc pentru anul ce vine.

- Cum iti explici longevitatea "Surprizelor"? Cate sezoane se preconizeaza sa mai tina emisiunea?

- E un program ce are substanta, nu e doar un facil program de divertisment, are o pronuntata tenta sociala, in plus nu promite fara acoperire, ci rezolva problemele, raspunsul e clar. Suntem parte din viata romanilor. E firesc sa fie asa.

- De la ce alte surprize sa ne mai asteptam in viitor din partea Andreei Marin? Dar in plan personal?

- Surpriza, veti vedea! Pana atunci insa, "Zambeste, cineva te iubeste!".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.