Gurile rele spun ca asistenta lui Teo, Nicoleta Luciu, s-a certat cu iubitul, Dinu Maxer, pe motiv ca bruneta va parasi emisiunea cu pricina pentru a juca intr-o telenovela. In revista Ciao!, era prezentata o scurta poveste despre bine cunoscutii Dinu Maxer si frumoasa lui iubita, Nicoleta Luciu. Se pare ca intre cei doi au aparut in ultima vreme o serie de certuri, legate de alegerea facuta de Nicoleta, de a parasi emisiunea Teo, in favoarea unei telenovele.

Daca ar fi sa ne luam dupa faptul ca in ultima vreme cei doi nu au mai fost vazuti impreuna la evenimente mondene, am putea spune ca aceasta stire este de o veridicitate iesita din comun. Obisnuiti fiind insa cu stirile fabricate de diverse publicatii, am considerat de cuviinta sa vorbim chiar cu partea parasita, adica Dinu. Asa cum va asteptati, raspunsul domnului doctor generalist - tinem sa precizam pentru a nu-i fi confundata meseria cu cea a domnului doctor stomatolog, Costi Ionita, lucru care se intampla frecvent - a fost: "Ha, ha, ha".

"Cand eram mic, ma uitam la filme si vedeam cum vietile oamenilor erau distruse de anumite ziare si de ceea ce apare scris in paginile acestora. Nu pot sa spun ca am ajuns vreodata sa fiu distrus de vreo stire de acest gen, dar am obosit sa incerc sa conving lumea ca toate aceste barfe nu sunt adevarate. Acum nu fac decat sa ma amuz", ne-a marturisit Dinu. Jumatatea Nicoletei este foarte incantat de alegerea facuta de iubita sa, mai ales ca acesta este al doilea rol pe care-l va interpreta frumoasa vedeta de televiziune, dupa rolul secundar din filmul "Azucena".

Cu toate ca au fost casatoriti de o alta publicatie, in urma cu cateva luni, Dinu ne-a mai spus ca nu are de gand sa oficializeze foarte curand relatia cu focoasa bruneta. Asadar, ei nu vor urma exemplul Juliei si al lui Bogdan Jianu, iubitul si impresarul trupei in care activeaza aceasta, si anume Sexxy, dorind sa mai astepte pana sa faca acest maret pas spre casatorie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.