Sora mai mica a doamnei Columbeanu a tras tare anul acesta si a reusit sa economiseasca cei 3.000 de euro necesari pentru a-si face cel mai frumos cadou de Craciun. Saptamana aceasta, Ramona va face cunostinta cu bisturiul chirurgului estetician pentru remodelare de bust.

Desi se numara printre putinele femei din lumea mondena care sunt suta la suta naturale, Ramona Gabor vrea sa renunte la acest lucru. Cat mai repede cu putinta. In curand, sora mai mica a Monicai Columbeanu va trece prin prima interventie chirurgicala estetica din viata ei.

Dupa operatie, sanii sai vor fi mai mari cu 250 ml fiecare. Implanturile cu silicon par sa fie un lucru la care tanara viseaza de ceva timp.

In ultima perioada, Ramona a pus de-o parte cam tot ce a castigat pentru a strange cei 3.000 de euro necesari augmentarii mamare. Si a reusit. Imediat ce s-a vazut cu toti banii, Ramona s-a programat pentru operatie. Interventia va fi realizata in cabinetul medicului estetician Adina Alberts, saptamana aceasta. In aceste conditii, pana de Craciun dorinta ei va fi indeplinita.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.