Celebrul cantaret de muzica latino David Bisbal a fost fermecat de muzica lautareasca.

Dupa concertul de la Sala Palatului, artistul spaniol a petrecut, cu tot stafful sau, in restaurantul in care canta un taraf foarte cunoscut.

David Bisbal a fost impresionat in special de Luis Iordache, var cu tambalistul Tony Iordache, care a sustinut un adevarat recital la tambal.

"A stat numai langa noi, in picioare, si a aplaudat continuu. I-a placut in special o melodie prelucrata, cu multe influente, un fel de jazz tiganesc", a declarat Luis, pentru CANCAN.

El i-a cantat oaspetelui strain in special melodii din repertoriul international adaptate pentru tambal, printre care si tema din coloana sonora a filmului "Marele blond", interpretata de marele Gheorghe Zamfir.

Bisbal s-a multumit cu repertoriul lautarilor si nu a cerut nimic special. I-a spus insa artistului Luis Iordache ca ar putea sa revina in Romania "numai ca sa-l mai asculte o data".

"Chiar daca e celebru, e foarte modest. El si trupa lui n-au lasat bacsis, pentru ca ei sunt diferiti de noi, chiar daca-s latini. Nu arunca cu banii in stanga si-n dreapta, la petreceri", a mai adaugat Iordache.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.