2008 a fost un an deosebit de "fertil" pentru vedetele de la Hollywood.

Aruncand o privire de ansamblu asupra anului in curs, revista Popsugar a intocmit o lista cu mamicile anului 2008.

Nicole Richie impreuna cu sotul ei Joel Madden au fost primii parinti celebrii ai anului. Micuta Harlow Winter Kate Madden s-a grabit sa vina pe lume pe 11 ianuarie si a fost ca un cadou putin intarziat de Craciun.

La doar o zi diferenta de Nicole, Christina Aguilera se bucura alaturi de sotul ei Jordan Bratman de cel de-a l doilea baietel, Max Lion Bratman.

Viata profeionala si sociala a cantaretei Jenifer Lopez a intrat in pauza pe 21 februarie dupa ce a dat nastere gemenilor Max si Emme

Aflata in atentia jurnalistilor inca de la inceputul sarcinii, Halle Bery a terminat ciclul pozelor gravida pe 16 martie cand a adus-o pe lume pe Nahla Aubry.

Se pare ca anul 2008 a fost un an foarte bun pentru actrita Cate Blanchett, care la doar cateva zile de la castigarea primului Oscar din cariera sa, a adus pe lume cel de-al treilea baiat: Ignatius Martin Upton.

Jessica Alba, pe departe cea mai sexy gravida, si-a recapatat foarte repede formele dupa ce a nascut-o pe 7 iunie pe micuta Honor Marie Warrner.

Sora cantaretei Britney Spears, Jamie Lynn in varsta de 16 ani, a socat opinia publica din America dupa ce pe 19 iunie a dat nastere unei fetite pe nume Maddie Briann.

Pe 7 iulie, actorul Matt McConaughey a devenit pentru prima oara tatic, dupa ce iubita lui, Camila Alves i-a daruit un baietel pe care l-au numit: Levi McConaughey.

La cateva luni dupa ce si-a aratat burtica la Festivalul de Film de la Cannes, pe 20 iulie, Angelina Jolie a nascut un baietel si o fetita: Knox Leon si Vivienne.

Matt Damon a devenit pentru a doua oara tatic dupa ce, pe 20 august, sotia lui Luciana a a dus pe lume pe cel de-al doilea copil al cuplului, o fetita pe nume Gia Zavala.

Gwen Stefani, o gravida cu stil, a retrait bucuria de a fi mama pe 21 august cand l-a nascut pe Zuma Nesta Rock Rossdale.

Pe 20 septembrie, Brendan Joseph Wahlberg i-a facut pentru a triea oara painti pe Rhea Durham si Mark Wahlberg.

Amy Poehler
a fost o gravid ocupata, filmand pentru Saturday Night Live pana in ultima saptamana de sarcina. Cunoscuta actrita si sotul ei, Will Arnet au devenit pentru prima oara parinti pe 25 octombrie cand a venit pe lume micuta Archie Arne.

Anul acesta a fost unul foarte ocupat si pentru Ashlee Simpson, care dupa ce in luna mai s-a casatorit cu Pete Wentz, pe 20 noiembrie a dat nastere primului ei copil: Bronx Mowglu Wentz.

Naomi Watts, cea mai proaspata mamica de la Hllywood, a nascut sambata, 13 decembrie, un baietel care momentan nu stim cum il va chema. Actrita impreuna cu partenerul ei de viata Live Screiber mai au un baietel, Alexander Pete, in varsta de un an.

Trecand la capitolul mamicilor in devenire, Jennifer Garner si sotul ei, Ben Afflek, asteapta ca luna aceasta sa vina pe lume cel de-al doilea copil al lor.

Tot in luna cadourilor, Rebeca Romijn si sotul ei, Jerry O’Connell, asteapta sa traiasca experienta de parinti alaturi de o pereche de fetite gemene.

Trecand pragul anului nou, Tobey Maguire si Jennifer Meyer au anuntat ca anul viitor fetita lor, Ruby, va avea un fratior sau o surioara.

In primavara anului 2009, barza o va vizita si pe actrita Alyson Hannigan, gravida pentru prima oara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.