Directia 5 a lansat, ieri, intr-un restaurant bucurestean, ''O zi de primavara'', un album care incununeaza activitatea de peste 15 ani a faimoasei trupe.

Compus in timpul deplasarilor in strainatate, noul material discografic, care a fost finalizat in 6 luni, contine 11 piese compuse de Marian Ionescu.
''Noile piese depasesc celelalte balade Directia 5. Avem un sound nou, un alt mod de a canta si de a privi muzica, mult mai curajos. Cu noul disc vom explora muzica intr-un alt fel, nu comercial, dar cu siguranta de foarte buna calitate. Este un album cu care ne mandrim, chitara are un limbaj mai expresiv, iar textele sunt profunde. Daca ar fi sa-l notam, i-am da 10'', ne-a declarat Marian Ionescu, liderul formatiei. Pentru acest eveniment, cei patru muzicieni pregatesc pe 30 mai un concert grandios la Teatrul National, unde ii vor avea ca invitati pe Angela Similea si Ducu Bertzi.
Pretul unui bilet este de 300 de mii si, respectiv, 500 de mii de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.