Luni au fost readusi in tara ziaristii rapiti si sechestrati timp de 55 de zile in Irak. Am privit si eu, la televizor, alaturi de toti colegii mei, sosirea lor pe Aeroportul Militar Otopeni. Pe toate posturile, inclusiv pe OTV si DDTV (nu mai zic de Prima TV care, duminica, in timp ce restul televiziunilor anuntau ca Marie-Jeanne, Ovidiu si Sorin sint liberi, difuza o reluare la "Copiii spun lucruri trasnite"), ziaristi gituiti de emotie si ziariste care dadeau sa plinga explicau fiecare jumatate de metru pe care-o mai strabatea aeronava si, ulterior, fiecare imbratisare a celor trei cu rudele lor. O singura televiziune, consacrata ca fiind mult mai serioasa decit, de exemplu, OTV, avea o preocupare mai importanta decit participarea la marele eveniment national. E vorba de B1 TV, care difuza o reclama la sutienul "Invisible Bra" in cadrul emisiunii "Teleshopping". Pentru cei curiosi, sutienul cu pricina e unul fara barete si se adreseaza atit femeilor care vor sa poarte rochite speciale, cit si tuturor barbatilor din univers care s-au plictisit de articolele de lenjerie feminina, de care se scapa cu greu. Gata, retractez toate rautatile de mai sus! Fiindca explicindu-va ce-i cu "Invisible Bra" am ajuns sa dau dreptate celor de la B1 TV. Nene, pai sutienul asta revolutioneaza lumea!

In emisiunea "Oala sub presiune" pe care cu entuziasm o realizeaza pe TVR 2, Marina Almasan a invitat un elev de liceu sa ne cinte, cu aproximativ aceste cuvinte: "Marian a pregatit o melodie pentru o fata din clasa lui, nu mai are importanta datele ei, nu le spunem, ca sa nu se recunoasca." Draga Marina, evident ca datele din buletin nu are importanta, in definitiv, ce cinta pustiul ala era niste cuvinte care alcatuia un portret in care se poate recunoaste cit mai multe eleve de liceu, in vreme ce, probabil, altele, si-ar dori sa se recunoaste, dar n-are cum fiindca ele are alt tip de personalitate, de toale si de machiaj decit are colega lui Marean.

Vestile bune ori nu vin deloc, ori vin toate deodata. In numai citeva zile, am aflat ca Luminita Anghel si Sistem au ocupat pozitia trei in clasamentul final de la Eurovizion, ca ostaticii nostri din Irak au fost eliberati, ca aceiasi ostatici s-au intors acasa si ca - tineti-va bine, acuma vine bomba! - Acasa TV pregateste o noua telenovela romaneasca a carei difuzare va incepe din toamna. Conform emisiunii "Povestiri adevarate", Adela Popescu si Dan Bordeianu (care, da, sint impreuna si in realitate, deoarece i-am vazut pupindu-se la televizor) sint doua dintre personajele telenovelei. Tot ce sper e ca i-au dat si Mihaelei Tatu un rol de bucatareasa cocheta care cucereste toti pustanii din serial cu clatitele ei geniale umplute cu gem d-ala de la Bunica. Care Bunica sper ca o sa aiba bunul-simt sa se bage ca sponsor principal.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.