Vestea ca solista Kylie Minogue a fost diagnosticata cu cancer la san a zguduit lumea show-biz-ului international. Dar australianca nu este singura care s-a luptat cu aceasta boala. Olivia Newton-John, Robert De Niro si Roger Moore se numara si ei printre cei care au reusit sa iasa invingatori din batalia cu cancerul.

Olivia Newton-John, actrita pe care o cunoasteti din filmul "Grease", a fost diagnosticata cu cancer la san in anul 1992. Dar a trecut cu bine peste incercare.
Actrita britanica Wendy Richard, care a jucat in searialul EastEnders, a trebuit sa se lupte cu aceeasi boala de doua ori. In 1997,
i-a fost extirpata o tumoare la san, iar, sapte ani mai tarziu, o alta, in zona gatului, a trebuit operata.
Despre solista Anastacia se stie deja ca a reusit sa treaca cu bine peste operatia care a scapat-o de cancer la san.

Sharon Osbourne, sotia rocker-ului Ozzy, a fost tratata de cancer la colon chiar anul trecut. Momentele de spaima ale vedetei si ale familiei acesteia au fost redate in show-ul tv "The Osbournes" care inca ruleaza pe postul MTV.
Cybill Shepherd a reusit si ea sa scape de "boala secolului". Actrita a suferit de cancer de piele, iar tratamentul a dat roade.
In anul 2003, purtatorul de cuvant al lui Robert De Niro a marturisit ca actorul sufera de cancer de prostata. Vedeta a reusit sa iasa din impas si isi continua cariera.
Rod Stewart a fost la un pas sa isi piarda vocea, dupa ce s-a descoperit ca sufera de cancer tiroidian. Cantaretul a fost operat si s-a vindecat fara urmari prea grave.

Unul dintre primii actori care au interpretat rolul charismaticului spion James Bond, Roger Moore, a avut cancer de piele. Actorul si-a revenit dupa multe tratamente, iar acum este perfect sanatos.
Poate ca Nelson Mandela a fost unul dintre cei mai oropsiti, dar si mai rafatati de soarta. Fostul presedinte al Africii de Sud s-a luptat cu cancerul de prostata de trei ori. Prima oara a fost diagnosticat in anul 1984. A fost tratat, dar boala a revenit de doua ori.

KYLIE NU ARE VOIE SA FACA COPII

Daca va reusi sa treaca cu bine peste operatia de cancer la san, Kylie Minogue va trebui sa astepte cel putin cinci ani pana cand va avea voie sa faca un copil. Vedeta, in varsta de 37 de ani, nu va putea sa duca o sarcina la bun sfarsit daca va fi nevoita sa faca sedinte de chimioterapie sau de radioterapie. Vestea este cat se poate de rea, avand in vedere ca ea si iubitul ei, actorul francez Oliver Martinez, aveau de gand sa conceapa un copil imediat dupa ce ea va incheia turneul "Showgirl" in Australia si China.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.