Interpretul Toderas Arsenie s-a pricopsit cu aere de vedeta internationala dupa succesul pe care l-a avut alaturi de grupul O-Zone.
Cantaretul s-a numarat printre vedetele prezente la evenimentul Platinium de luni seara, organizat de L`Oreal Professionnel la Opera Romana, si nu a pierdut ocazia de a se face remarcat.

Solistul a cerut o loja separata, unde a stat impreuna cu noua sa trupa numita "Arsenium" si a dorit sa fie aprovizionat cu sucuri proaspete de fructe. Tanarul moldovean a sosit la eveniment cu doua ore inainte de inceperea spectacolului, timp in care a flirtat cu toate modelele si hostesele pe care le-a intalnit. Se pare ca Arsenie are o slabiciune pentru blondele platinate, iar lansarea primei paste decolorante cu ceara de albine destinata femeilor care doresc sa-si deschida culoarea podoabei capilare a atras o multime de blonde frumoase si tinere. In cele din urma, fostul component al trupei O-Zone si-a oprit privirea asupra unui model a carui evolutie a urmarit-o in mod deosebit.

SE POARTA VEDETA GRAVIDA

Spectacolul de dans si coafura a fost prezentat de Andreea Berecleanu, insarcinata in luna a cincea. Vedeta Antenei 1 le-a dat ceva emotii organizatorilor, pentru ca s-a simtit slabita inainte de a urca pe scena. Andrei Zaharescu, sotul Andreei, a stat pe aproape pentru orice eventualitate si chiar si-a ajutat nevasta sa repete scenariul. In ton cu moda vedetelor insarcinate, Andreea nu a uitat sa mentioneze in discursul de deschidere a
show-ului faptul ca asteapta un copil. Stirista a tinut sa anunte toate femeile aflate in fericita sa situatie ca, daca pana acum medicul ginecolog le sfatuia sa renunte la vopsitul parului in cele noua luni de sarcina, acum pot apela la sfatul unui hairstylist care le poate face sa straluceasca oricand.

TIGANCUSA INTREPRINZATOARE

Actrita Crina Matei, imbracata ca o tigancusa, s-a lasat fotografiata cu placere de fotoreporterii de la eveniment. Sigura de farmecul sau, Crina a tinut mortis sa intre in discutie cu directorul L`Oreal Professionel, Emanuel Justin, pe care l-a invitat la masa. Se aude ca actrita se pregateste sa revina pe micul ecran cu o noua emisiune.

CENUSAREASA BLONDA

Cristina Cioran, vedeta Acasa TV, a fost Cenusareasa serii. A intarziat destul de mult la spectacol si a plecat in graba, inainte de terminarea show-ului, pentru ca trebuia sa fie prezenta in emisiunea Mihaelei Tatu. Pentru ca graba strica treaba, Cristina si-a pierdut puloverul si si-a rupt tocul pe scarile de la iesire.

UN NOU IUBIT

Interpreta Laura Stoica a revenit in viata mondena dupa o absenta indelungata si curand se va relansa si pe piata muzicala. Daca ultima data stiam cu totii ca este iubita comentatorului sportiv Emil Gradinescu, Laura s-a afisat la Opera Romana cu un alt barbat, pe care il tinea dragastos de mana ori de cate ori erau fotografiati. Andreea Esca si sotul Alexandre Eram, Cristina Teodorescu, Alice Bursuc (trupa Open)
si-au facut de asemenea aparitia la lansare.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.