La un an de cand a pus punct emisiunii sale "Surprize, surprize", realizate in direct, Andreea Marin Banica si-a pierdut din diplomatia care o caracteriza in trecut. Sambata seara, fosta "Zana" a reusit sa-si socheze asistenta cu discursul pro Banica pe care l-a tinut, pe scena Ateneului Roman, in cadrul Galei "Zece pentru Romania".

In absenta lui Stefan Banica Jr., Andreea Marin Banica a gasit de cuviinta sa ridice si diploma sotului sau, care a fost nominalizat la categoria "Interpreti vocali".

Imediat dupa ce a auzit numele cantaretului, Andreea s-a repezit sa ridice distinctia acordata acestuia, solicitandu-le celor doi prezentatori, Melania Medeleanu si Mihai Tatulici, dreptul de a spune cateva cuvinte in locul lui Stefan, clasat pe locul doi la aceasta categorie.

Discursul, care in mare parte incerca sa scuze absenta sotului ei de la festivitatea de premiere, prin motivatia ca acesta avea repetitii pentru concertele de Craciun, a reusit, la final, sa provoace murmure in sala si comentarii in randul celorlalti nominalizati:

"Stefan are repetitii... Asa cum stiti, saptamana viitoare incepe seria concertelor de Craciun, el fiind artistul care a reusit sa vanda 30.000 de bilete pentru sapte concerte sustinute consecutiv in sapte zile... pentru ca este o mare diferenta intre notorietate si valoare", a spus ea, spre stupoarea celorlalti artisti prezenti, printre care Andra, Irina Loghin, Sofia Vicoveanca, Angela Similea si, nu in ultimul rand, Maria Ciobanu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.