Desi este una dintre femeile curtate din showbizul autohton, Cristina Rus a ajuns fara voia ei o veritabila sperietoare de barbati. Zilele trecute, blonda a trait o experienta pe care nici nu o visa.

Cantareata si-a dus autoturismul Audi Q7 intr-un service de la periferie pentru revizie. Conform planului, mecanicul ar fi trebuit sa o aduca inapoi in oras inainte de a se apuca de verificari. Baiatul insa a profitat de faptul ca unul dintre clientii lui avea acelasi drum cu al Cristinei si l-a rugat pe acesta sa o conduca in oras fara sa banuiasca macar ce rau ii face.

Se pare ca omul s-a conformat, insa toata aceasta poveste nu i-a picat deloc bine. Nemaisuportand tensiunea, barbatul i-a marturisit Cristinei ca prezenta ei ii este extrem de incomoda, desi in alte conditii i-ar fi facut placere.

"Mi-a spus la un moment dat ca ii este foarte frica de paparazzi.

Stiind ca eu ma aflu de multe ori in vizorul lor, era convins ca vom fi fotografiati impreuna, iar lucrul asta il panica incredibil", ne-a povestit cantareata. Se pare ca omului ii era teama ca sotia lui sa nu afle din ziare ca blonda s-a urcat in masina lui, sa intre la banuieli si sa-l traga la raspundere pentru asta.

Soferul de ocazie al cantaretei s-a calmat abia cand Cristina a coborat din masina. Pana cand masina ei va iesi din service, vedeta va conduce o limuzina Mercedes, alba, una dintre masinile lui Dragos, iubitul ei.