A treia parte a seriei de animatie "Madagascar" va fi lansata in 2012, potrivit directorului casei de productie DreamWorks Animation, Jeffrey Katzenberg, citat de presa americana.
Inainte ca "Madagascar: Escape 2 Africa", sa ajunga in cinematografe, regizorul Tom McGrath declara ca deja se gandeste la scenariul celui de-al treilea film, dar ca productia acestuia depinde de succesul celei de-a doua parti.

"Madagascar: Escape 2 Africa" are, in primele cinci saptamani de la lansare, incasari de 293 de milioane de dolari in toata lumea, astfel ca anuntul privind lansarea celei de-a treia parti nu reprezinta o surpriza.

Primul film "Madagascar" a fost lansat in 2005, iar partea a doua, in 2008. Vocile personajelor principale din film sunt asigurate de Ben Stiller (leul Alex), Chris Rock (zebra Marty), David Schwimmer (girafa Melman) si Jada Pinkett Smith (hipopotamul Gloria).

Asociatia Presei Straine de la Hollywood nu a inclus "Madagascar: Escape 2 Africa" pe lista nominalizarilor la Globurile de Aur 2009, care vor fi decernate pe 11 ianuarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.