Cu mai multe operatii estetice la activ, starul din Baywatch nu are nici un gand sa renunte la inclinatia de a-si scoate hainele, mizand pe striptease, cu orice ocazie, desi apropie varsta 42 de ani, relateaza DailyMail.

De data aceasta si-a facut simtita prezenta la un spectacol de magie, tinut de iluzionistul olandez Hans Klok, in Amsterdam.

Astfel, actrita a renuntat la "calvarul" de a purta haine si i s-a alaturat invitatului serii purtand doar un body argintiu si nelipsitii pantofi cu toc, de asemenea argintii, tinuta exagerata si de aceasta data pentru "conditia" blondei.

Mama a doi copii, Pamela s-a simtit in elementul ei si a fost fericita sa se "fataie" in jurul scenei, drept asistenta iluzionistului.

De asemenea, actrita a ramas la fel de confidenta in ceea ce priveste constitutia zvelta, ca si in perioada de glorie. Drept urmare, ea planuieste sa pozeze din nou pentru Playboy.

De-a lungul timpului, s-a laudat cu 13 aparitii pe coperta faimoasei publicatii, de la debutul in Baywatch (1989), aflandu-se printre iepurasii favoriti ai milionarului Hugh Hefner.

"Voi mai poza cu siguranta in Playboy, nu ma pot opri la numarul 13", a declarat aceasta.

In prezent, Pamela este singura, dupa ce a fost casatorita de trei ori: cu Tommy Lee, Kid Rock si Rick Salmon.