Nemultumita de reactia blondei consacrate inaintea lor, nou infiintata trupa Senzual s-a gandit sa adopte un alt ton in conflictul pentru nume. Componentele formatiei alcatuite de Radu Baron o someaza pe Simona Sensual sa renunte la numele ei de scena in termen de trei luni, amenintand, in caz contrar, cu judecata.
esite la rampa de cateva luni, Alexa si Sorina, componentele unei trupe nou infiintate de producatorul Radu Baron, insista sa-i declare razboi Simonei Sensual pentru ca foloseste un nume asemanator cu cel al formatiei lor, Senzual.

Dupa cateva mesaje agresive trimise si de o parte si de cealalta prin intermediul televiziunilor, fetele lui Baron pareau ca se linistisera in privinta acestui subiect, declarand chiar in cateva emisiuni ca miza lor nu este sa se razboiasca, ci sa cante.

De altfel, si Radu Baron, invitat la "Rai, da' buni" in aceeasi emisiune cu Simona Sensual, a dat semne ca renunta la lupta. Iata insa ca, dupa ce au renuntat la acest conflict, aparitiile fetelor la emisiuni s-au redus considerabil, promovarea fiind si ea astfel compromisa.

Alexa si Sorina au revenit pe frontul de lupta mai vechi, cu Simona, anuntand ca o someaza sa renunte la numele ei in termen de trei luni.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.