Gigi Netoiu a fost prezent sambata in clubul Fratelli la petrecerea organizata de Cristi Borcea cu ocazia implinirii a 20 de ani de cand a cunoscut-o pe actuala sotie, Mihaela.

Alaturi de alti apropiati ai cuplului, cel poreclit "Il Comandante" s-a distrat de minune pana undeva in jurul orei 02.00, cand, din senin, in club s-a iscat o disputa mai aprinsa intre un baiat si Mihai Vicol.

Omul de afaceri a vrut sa-l evacueze pe tanarul de pana in 23 de ani, chemand in ajutor personalul de securitate al clubului, dar tanarul avea un protector de nadejde in Fratelli, pe Gigi Netoiu. Surse din interiorul clubului sustin ca victima scandalului cu Vicol era chiar ruda cu fostul oficial al "ros-albilor".

"Il Comandante" a fost foarte prompt si s-a apropiat insotit de inca o persoana la masa lui Vicol. "Discutia a fost foarte aprinsa, fiind la un pas sa degenereze. Netoiu era extrem de nervos pentru faptul ca Vicol a chemat paza pentru a-l scoate din Fratelli pe respectivul tanar si i-a spus mai in gluma, mai in serios: "Daca dau un telefon, in cinci minute te evacuez din oras, nu din discoteca"", a relatat un martor ocular al incidentului.

Pentru ca scandalul sa nu ia amploare, Vicol a parasit discret clubul, tanarul "victima" a ramas in local, iar Netoiu s-a intors linistit sa petreaca alaturi de Cristi Borcea si invitatii sai, de parca nu s-ar fi intamplat nimic.

.