Manelistul are o relatie de cateva luni cu Elena Hueanu, blonda cu care s-a afisat la 'Luxury Show', dar evita sa recunoasca public acest lucru pentru a nu-i dauna la imagine, el dorind sa fie perceput de fanele sale ca un barbat singur.
Tanara cu care are o relatie a fost implicata, vara trecuta, intr-un scandal cu Ion Cojocea alias Boschet, pe care il acuza de hartuire.

Dupa ce s-a despartit de Issa, fosta componenta a trupei Elegance, Costi Ionita a refuzat sa se mai afiseze in public cu vreo femeie, dorind sa-si creeze astfel o imagine de barbat etern cuceritor care nu se opreste la o singura relatie.

Iata insa ca, de curand, cantaretul a lasat garda jos si i-a scapat o 'expunere' publica la bratul unei blonde. Interogat de Cancan in legatura cu tanara cu care s-a afisat la 'Luxury Show', Costi a tinut sa precizeze ca sunt doar cunostinte, nimic mai mult.

Surse din anturajul celor doi sustin insa contrariul, precizandu-ne ca Elena Hueanu, asa cum o cheama pe tanara companioana a cantaretului, nu ii este doar amica, ci chiar iubita.

Mai exact, cei doi sunt impreuna de aproximativ trei luni, iar manelistul ii aduce de fiecare data cind o viziteaza numai trandafiri albi, semn ca intentiile sale nu sunt pur prietenesti.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.