Mihaela Radulescu si Dani Otil au onorat recent un eveniment monden la care s-au comportat ca doi copii atinsi de pubertate, sarutndu-se cu foc, jucndu-se de-a v-ati ascunselea printre invitati si facnd glume cu tenta sexuala.
Ceea ce pentru Dani inseamna un urias câstig de imagine, pentru Mihaela vine ca un minus, resimtit din ce in ce mai des in rândul celor care au admirat-o cândva.

Ce parere aveti de comportamentul celor doi? Spuneti-va parerea pe forum.

Povestea lor este din ce in ce mai mediatizata, lucru de care protagonistii sunt foarte constienti si profita la maximum.

Dupa ce in prealabil au vizionat o piesa de teatru, amorezii de la Antena s-au prezentat la Premiile Beau Monde, Mihaela fiind castigatoarea Globului de Cristal pentru implicare sociala.

Desi au facut publica relatia in urma cu ceva timp, povestea lor nu inceteaza sa surprinda, audienta fiind numai ochi si urechi in momentul in care Dani si Mihaela apar la un eveniment monden. Asa s-a intamplat si in urma cu doua zile, cand cei doi au lasat loc de comentarii, in primul rand, legate de vestimentatie si apoi de comportament.

Despre Dani stim dintotdeauna ca a fost un nonconformist, ca a imbracat tinute catalogate de unii drept 'ciudate' si este nevoie doar sa ne amintim de episodul blugilor cu un penis imprimat in zona slitului si ar fi de ajuns.

In schimb, Mihaela a luptat ani intregi sa intre in constiinta publica drept o doamna cu principii solide, o femeie de familie, serioasa si devreme acasa. De ceva timp insa, si mai exact de cand tanarul Otil i-a sucit mintile, Raduleasca parca este alt om.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.